Piköp – új gitáros oldal. És én vagyok a címlapon!

No, akkor a szenzációhajhász cím után jöjjenek a részletek, tényszerűbben. A Piköp egy nemrégiben indított közösségi híroldal zenélőknek illetve – főleg, de nem kizárólag – gitárosoknak. (Pontosabban nem csak híroldal, de erről lesz szó alább.) A tartalmat HZ és Aries gondozza, utóbbit pedig én zaklatom emailben. ;o)

Ennek köszönhető a címlapra kerülésem is. Írtam nekik ugyanis a Rifflet.com-ról, ami a Piköphöz hasonlóan Drupalra épül és zenei ötletek beküldésére nyújt lehetőséget. Aries pedig úgy volt vele, hogy ezt ő is meg tudja csinálni. És igaza is volt. Az ötletről cikket írt (ebben hivatkozik rám), és néhány nap alatt meg is valósította az alkalmazást (lásd a címlapon a “legújabb riffletek” sort!).

Mi van még? Videók, hangszer-leírások, érdekes hírek, gitártabok (Drupal guitar modul), fórum, adásvétel, szavazás. A fő rovatok: Gitár, Basszusgitár, Dob és ütős, Billentyű, Effekt, Stúdió, Hangosítás.

Hadd szóljon!

2008. szeptember 23.Permalink

2 thoughts on “Piköp – új gitáros oldal. És én vagyok a címlapon!

  1. Köszönöm Tamás a promót!

    A rifflet funkció még elég bugos, lett sok ötletem, amivel ki lehetne egészíteni, ezt hétvégén igyekszem implementálni. Hangmintákat, számokat már most is tudtok feltölteni, csak a megjelenítés elég „alapértelmezett” még :)

    Ahogy Joker mondta a Batman-ben: „Oly’ sok a tennivaló és oly’ kevés az idő”.

  2. Pingback: How do you read comments on your blog in a foreign language? | Sassafrass

Comments are closed.