„Festékoldó az italába és rögtön elájul!” – A Gina veszélyes, vigyázni kell!

Ma olvastam, hogy az üzletekben szabadon vásárolható egy színtelen, szagtalan, íztelen festékoldó szer, amit a diszkózó, bulizó fiatalok Gina néven emlegetnek.

Amiéret fontos ez: ha a szerből pár csepp valakinek az italába kerül, az tíz percen belül elájul és hat-nyolc órán keresztül magatehetetlen lesz. Az áldozatok általában lányok, akiket megerőszakolnak és kifosztanak. A toxikológián ébrednek – számol be Dr. Zacher Gábor toxikológus -, nem tudják mi történt velük és hogyan kerültek oda. Ráadásul a szer teljesen kiürül a szervezetből, utólag kimutatni nem lehet.

A jelenség sajnos nem új, az interneten számos írás található erről. Pl. a Nők Lapja online változatában egy évvel ezelőtt foglalkoztak a témával.

Mindig megdöbbent, hogy a felelőtlenségnek, aljasságnak milyen mély szintjei vannak és hányféle módon mutatkozhat meg! Fontos, hogy minnél többen tudjanak erről a „trükkről”, mert ezt csak megelőzni lehet, más védekezési mód nincs!

(Kiegészítés: Lehetne védekezési mód. Nem értem, hogy a gyártót miért nem kötelezték még arra, hogy szagosítsa, ízesítse az oldószerét?! Vhogy úgy, mint a földgázzal teszik. Ha rossz ízű és büdös lenne, nemigen maradna észrevétlen az innivalóban!)

„Vegyél nekem egy kávét!”

Ha tetszik, amit itt kaptál, támogatnál egy kis adománnyal? Köszönöm!

2009. március 11.Permalink

13 thoughts on “„Festékoldó az italába és rögtön elájul!” – A Gina veszélyes, vigyázni kell!

 1. Ez az ízesítés / szagosítás jó ötlet!!!
  És téllleg nagyon aljas dolgok vannak…
  Remélem a lányom soha nem fog ilyen helyzetbe kerülni!!!

 2. Mindegy, hogy észrevétlen marad-e, gyakorlatilag a fogyasztás után már csak a helyszíni gyomormosás segítene, sajnos hamar felszívódik. Egyébként vannak ún. party-rape drogok, próbálj meg erre rákeresni a Googleban, találni fogsz más hasonló írásokat is, GHB-ról és rohypnolról.

 3. Ha szaga is van, talán nem nyeli le a célszemély. Egyébiránt pedig valóban a megelőzés lehet a legbiztosabb módszer. Nem mindegy kikkel és hova megy el a bulizni vágyó. Figyelnek-e rá, várják-e haza stb.

 4. ?? Szerintem nem a koron múlik. És azt, hogy valakit elkábítanak, majd tudtán és akaratán kívül közösülnek vele, én nem emlegetném “erőszakolgatás”-ként!

 5. Vajon tényleg a gyártó a hibás, elég valószínűnek tartom, hogy ha ez a szer szagot vagy rossz ízt kapna, lenne más a piacon amit a mai őrült aberrált fiatal fiúk kitalálnának, lenne 6 másik szer amit hasonlóan felhsználnak, hogy megbecstelenítsenek egy ártatlan lányt, a hibát tehát ne a szerekben hanem azokban keressük akik ilyen dolgokra vetemednek hogy egy kis időre férfinak érezzék magukat!
  A mai fiatalok elmeállapota egy rakás sza……, undorító söpredék, vagy a szülők nem odafigyelése a tettes, a lényeg akiknek lányuk van, készítsék fel az ilyen dolgokra, tanítsák meg őket felismerni az ártatlan dolgokban rejlő veszélyekre, akiknek pedig fia van próbáljon meg olyan fiatalembert nevelni belőle aki tiszteli a gyengébbik nemet, és inkább óvja sem minthogy ártson neki!

 6. Szerintem nem ez a Gina, hanem valami enyhe party drog… Volt már aki egy egész kis üvegcsével lehúzta és rohatdul nem lett eszméletlen tőle, meg nem is erőszakolgatott senkit. Nem lány…

 7. Gino! Ne haragudj de jó nagy hülyeségeket beszélsz!:) Gina (GBL) ból/ből ha valaki lehúz akár csak FÉL ÜVEGGEL is… hát az biztos, hogy nem lesz a legjobb állapotába ezt elhiheted:) Szóvall aki “egy egész kis üvegcsével lehúzta és rohadtul nem lett eszméletlen tőle,” az valószínű, hogy vizet ivott, vagy max pálinkát xD. Eleve a GBL az marr, hisz ipari oldószer… szóval tisztán képtelenség lenne meginni, mert valószínű hogy több ízt nem nagyon kéne érezni ez illetőnek! Szóval a lényeg, hogy amiről nem tudsz és nem is vagy biztos benne akkor arról jobb hallgatni és nem butaságokat beszélni! ;)

 8. Állitólag van valami olyan nevű szer hogy Gino!Azt mondják olajos jellegű és sós az ize. Van ilyen,és ha igen akkor az mi lehet?

 9. Hát most mit mondjak erről a cuccról azok után hogy nekem beletették a piámba?! és igen.. nyílván senkinek sem kell elmesélnem mi történt ezek után…! Csoda hogy itt ülök…
  a legundorítobb és legaljasabb dolog ez a világon.
  Ha elmegy egy lány bulizni akkor bármikor megtörténhet vele,ez ellen nem tud mit tenni és én csak azt tudom mondani,hogy örüljön ha nem adják el prostinak vagy nem hal meg…

 10. … akkor, beszéljünk arról, hogy ki akar “felhőtlenül” bulizni, és elveszteni amit lehet ? Illetve napjaink kinevezetlen: Don Juan-jairól, akik sikert – sikerre halmoznak? Más meg, pl. 40 éves férfi, és 10 éve nem volt nővel, pedig becsületes…? Ugyan már ! … a szex mindíg is bűn volt, az Ókor óta… aki becsületes, az meg egyszerűen kimarad belőle !

 11. Üdvözletem
  Nekem festékboltom van, meg kettő huszon éves lányom, de ha tudom mi a neve ezeknek a szereknek, azt tuti hogy vissza küldetem s nem árulok ilyeneket a boltomba.

Comments are closed.