Egy szomorú és egy jó hír

Szomorú: Most tudtam meg, hogy március március 2-án meghalt Jeff Healy. A rák ismét egy nagyszerű gitárost vitt el. Nyugodjék békében!

Jó: Huszas éveim elejének egyik kedvenc magyar zenekara, a Géniusz ismét létezik. Új albumot is készítettek, sőt ingyen letölthetővé tették a zenekar webhelyéről – a korábbi két albummal együtt. Nem linkelem be a közvetlen címet, tessék kutakodni kicsit! ;o)

Miközben írok, hallgatom a “friss” harmadik albumot. Eddig kicsit furcsa: olyan “rockosított kispál” hangulata lett. Kevésbé emlékeztetett az első két korongra. Az 5. dalban (Állatbarát) azonban már elég dögösen beindultak. Most a hatodik szól (Szingli) – középtempós, visszafogottabb, de azért az énekben van erő.

„Vegyél nekem egy kávét!”

Ha tetszik, amit itt kaptál, támogatnál egy kis adománnyal? Köszönöm!

2008. március 11.Permalink

17 thoughts on “Egy szomorú és egy jó hír

 1. Nem véletlenül nem adtam közvetlen linket (ezért töröltem a tiedet is)! nem baj az, ha böngész a kedves látogató egy kicsit az oldalon! ;o)

  Egyébként meg szívesen. Nekem többszöri hallgatás után a Szingli lett a kedvencem…

 2. Ez tényleg jó hír :)))
  Először nekem is kicsit furcsa volt. De anno első hallásra a 2. is furcsának tűnt az 1. után…. Most meg már az egész album nagyon tetszik :))) Mindegyik szám más miatt.
  Ha márciusban fedezted fel, hogy újra vannak, akkor az idei koncerteken ott tudtál lenni. Megvolt a régi hangulat??? :)))

 3. Egy vidéki egygyermekes anyuka meg akkor is elmegy, ha törik, ha szakad :))) Mert ennyi neki is jár :))) Meg azért is, mert hiper-szuper-rendes-megértő a férje és elnézi neki ezt a dilijét :))) Meg azért is, mert az egész olyan, mint 1 időutazás a kamaszkorba :)))

 4. Géniusz koncertek mostanság:
  2008. november 5. Morrison’s 2.
  2008. december 20. Fészek Klub
  Ki tudja, hátha pont akkor pont oda vet a sors :o)

 5. Ez a minimum, ha két régi Géniusz “rajongó” összefut a kerek internet közepén… :o)))
  Aki jobban képben van, írogat a másiknak, hátha véletlen annak is úgy jönnek ki térben és időben a dolgai, hogy el tud jutni 1 Géniusz koncertre…
  Mostanság lesz pár koncert, talán Te is elvetődsz Pestre ;o)

 6. Megkérdezem :o)))
  De esküszöm, ezek a hétköznap esték sem megoldhatatlanok.
  Áprilisban pedig lesz egy essszméletlen hanulatosnak ígérkező PÉNTEK este is…

  Thamas!
  Te ilyen internet-guru vagy??? Én abszolút autodidakta módon csinálgatom a kis dolgaimat… ha nagyon megakadok, akkor bombázhatlak kérdésekkel? Pl. html…
  Előrebocsátom, olykor lelőhetetlen vagyok, és csak kérdezek és kérdezek… csak hogy tudd, mire vállakozol…

Comments are closed.