Drupal bemutató a PC Worldben

PC World 2010. szeptenberi címlapA PC World magazin 2010. szeptemberi számának “Címlapsztori” rovatában három oldalas írásom jelent meg a Drupalról. Ez az első alkalom Magyarországon – ismereteim szerint –, hogy nyomtatott magazin ilyen terjedelemben foglalkozik a rendszerrel.

A bemutató cikk elsősorban azoknak szól, akik még nem, vagy csak keveset hallottak a Drupalról. Az olvasó megismerkedhet az alapfogalmakkal és a program fő jellemzőivel, szóba kerül a Drupal elenvezés eredete, az alkalmazási lehetőségek, néhány prominens felhasználó és a Drupal 7 pár újdonsága is.

Mint szerző remélem, hogy a népszerű számítástechnikai magazin olvasótábora örömmel fogadja az írást és sokan kapnak kedvet a kipróbáláshoz, használathoz. A Drupal közösség szeretettel várja őket!

Kiegészítés: Hojtsy Gábor jelezte, hogy a Drupal bemutató már a Computerworld augusztus 17-én megjelent, 33–34. számában is olvasható volt. (S a címlapra is felkerült.)

Frissítés: a PCWorld oldalán a teljes cikk olvasható .

„Vegyél nekem egy kávét!”

Ha tetszik, amit itt kaptál, támogatnál egy kis adománnyal? Köszönöm!

2010. szeptember 2.Permalink

6 thoughts on “Drupal bemutató a PC Worldben

  1. @aboros, @zserno, @pp Köszönöm!

    @aboros Elektronikusan jelenleg szerintem csak a magazin fizetős e-változatában érhető el. Vannak írások, amiket megjelentetnek (idővel) a pcword.hu oldalon. Illetve (ahogy látom) a teljes magazin ingyenesen olvashatóvá válik félév csúszással.

  2. Pingback: Hajas Tamás – Drupal 7 a gyakorlatban – újabb írás a PC World olvasóinak – thamas.hu

  3. Pingback: Hajas Tamás – Drupal 7 a gyakorlatban – újabb írás a PC World olvasóinak – Hajas Tamás

Comments are closed.